15.000 Ft helyett 8.900 Ft: Élvezd Velence világhírű farsangi forgatagát – buszos utazás a pompázatos karnevál idején, érdekes fakultatív programokkal

Szép Utazás
1 5
3.2 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

8.900 Ft

Ajánlatkérés
Szép Utazás
info@diakutak.com
www.diakutak.com/

Vélemények

J. Korinna

Barátságos, közvetlen csapat, már kétszer voltam velük az Adrián.

G. Gyöngyi

Jó volt a társaság, a francia riviéra meg egyenesen csodálatos!

L. András

Főleg fiataloknak szóló programok vannak.

Az ajánlat leírása

Igazán látványos az álarcos víziváros, otthon maradni olyankor kifejezetten káros! Vegyél részt a Velencei karneválon, most szuper áron!

A csomag tartalma:

  • Utazás autóbusszal
  • Csoportkíséret
  • Szabadprogram Velencében

Fontos tudnivalók:

  • Az utazás érvényes személyivel lehetséges
  • Választható utasbiztosítás: 1.000 Ft / fő
  • Egyéb felszállási lehetőségek: az M7-es mentén (Székesfehérvár – Siófok), kitérő nélkül, pihenőknél, benzinkutaknál
  • Választható városnéző programok Velencében: Casanova - Casanova és kurtizánok világa; Márkó póló - Canal Grande hajózás és sikátortúra; Márkó póló extra - Canal Grande hajózás, sikátortúra, üveggyár-látogatás és a Lido tengerpartja

Program:

  • 1. nap Indulás - Miskolc, Sajó-híd, Shell-kút, József Attila utca 76. (csak február 17-én, 16.30), Debrecen, Kishegyesi Tesco (csak február 17-én, 18.15), Budapest, Blaha Lujza térről (mindhárom alkalommal, 21.15). Éjszaka folyamatos utazás mosdószünetekkel, megállókkal, zenékkel, filmekkel, ismerkedési és barátkozási lehetőséggel.
  • 2. nap A reggeli órákban (8-9 óra felé) érkezünk Velencébe, a Piazzale Roma térre/Santa Lucia pályaudvarra. Választható városnéző vagy szabadprogram Velencében (amelyek után is marad szabadidő). A forgatagból késő este (22-23 óra fele) indulunk haza, így jut idő az önfeledt kalandra!
  • 3. nap Visszaérkezés Budapestre reggel 7-8 óra felé (Debrecenbe 10-11 óra körül, Miskolcra dél felé, február 19-én).

A Velencei karnevál nem véletlenül világhírű, ez ugyanis a Földkerekség egyik legérdekesebb és legnagyobb szabású farsangja. Ráadásul a helyszín is kivételes, a rendkívül látványos, nevezetességekben bővelkedő (pl. Szent Márk székesegyház, Dózse Palota, Rialto híd, Campanile, stb.) „úszó város”, a lagúnák királynője!

Fedezd fel Te is a város legszebb részeit, vezetett vagy szabad program során, és merülj el a színes, vidám karneváli kavalkádban! Most három hétvégén is lehetőséged van az élményre, utazz hát romantikusan a barátnőddel, vagy kalandozz a barátokkal, esetleg feledtessétek ezzel az egész vizsgaidőszakot!

Az utazási irodáról

A Diák-Utak által szervezett utazások hangulatuk miatt is egyedülállóak. Nem csak diákoknak kiválók, lehet menni családoddal, pároddal, barátoddal, és egyedül is bátran, hiszen velük vidám leszel, jó társaságban! Ráadásul velük több időd lesz Velencében, mint más non-stop program során!

Jó utat kívánunk!

info@diakutak.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás kényelmes busszal, csoportkísérővel, vidám hangulatban a Velencei karneválra, egy fő részére;. Érdekes fakultatív programok vagy szabadidőd keretében ismerheted meg a várost és merülhetsz el a farsangi forgatagban;. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.02.23.-ig
Választható időpontok: 2017. február 24-26 • Az Alkupon megvételét követően minél előbb előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 250-2350, info@diakutak.com • Adminisztrációs díj (kötelezően fizetendő) 1.000 Ft / fő • Velencei bejutás és parkolási díj (helyszínen, kötelezően fizetendő): 30 € / fő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére