15.000 Ft helyett 8.990 Ft: Presszoterápia, azaz hőterápiás nyirokmasszázs 3 alkalommal, bőrfeszesítés, alakformálás, méregtelenítés és narancsbőr elleni kezelés a Relax Spa szalonban

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

8.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 40% 6.010 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1027 Budapest, Fazekas u.22.
06 (30) 565 8257
www.relaxspa.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a felgyülemlett méreganyagoktól, a kellemetlen narancsbőrtől, tisztítsd meg szervezeted hőterápiás nyirokmasszázzsal a Relax Spa stúdióban!

Az ajánlat tartalma

  • 3 alkalom presszoterápia, azaz hőterápiás nyirokmasszázs a Relax Spa szalonban

A mai rohanó világban egyre többet dolgozunk, a sportra, mozgásra pedig egyre kevesebb időt tudunk fordítani, ez egészségünk hanyatlásához vezet. Van azonban egy megoldás, amellyel ezt az állapotot meg tudjuk fordítani, szervezetünket egészségesebbé tudjuk tenni. Ez pedig nem más, mint a nyirokmasszázs!

A nyirokrendszer működését az izom összehúzódása és elernyedése működteti. A nyirok feladata, hogy megtisztítsa a szervezetet a különböző behatolóktól, baktériumoktól, toxikus anyagoktól, vírusoktól, elhalt sejtektől, elszaporodó gombáktól, a torzult sejtek rákos szaporodásától, és még nagyon sok mindentől. A szervezetben minden pillanatban kialakulnak gyulladások, daganatos sejtek, ami állandó készenlétben tartja az immunrendszert, vagyis a nyirokrendszert.

Az ajánlatban szereplő nyirokmasszázs elsősorban a narancsbőr kezelésére, bőrfeszesítésre, a méregtelenítő, regeneráló kúrák támogatására ajánlott. A kezelés részeként az elektrostimuláció serkenti a vérkeringést, erősíti és ellazítja a fáradt izomzatot, erősíti a melleket és egyensúlyban tartja a női hormonokat. A hullámmasszázsnak leginkább méregtelenítő funkciója van, de a bőrfeszesítés, alakformálás, mélyrétegű zsírcsökkentés, izomlazítás terén is fontos szerepe van.

Végül az infravörös terápia a súlycsökkentés, méregtelenítés, narancsbőr megszüntetése, és a stresszoldás területén lehet segítségünkre. Az infravörös rendszer az energiát arra használja, hogy közvetlenül behatoljon a szövetekbe 4 cm-t meghaladó mélységben. Az itt használt infravörös energia a hagyományos forró levegős szauna által kiváltott verejtékezés két-háromszorosát képes elérni 43-54 °C-on.

A kombinált presszoterápia tehát segít szervezetedet egészségesen tartani azáltal, hogy az anyagcsere-folyamatokat felgyorsítva elősegíti a különféle méreganyagok kiürítését szervezetedből.

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

1027 Budapest, Fazekas u.22.
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalom presszoterápia, azaz hőterápiás nyirokmasszázs a Relax Spa szalonban

Fontos

Beváltható: 2016.11.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére