15.000 Ft helyett 8.990 Ft: 3 alkalmas Alfa Spa System fogyasztó kezelés a gyorsabb anyagcseréért és a hatékonyabb zsírbontásért a budai Relax Spa szalonban

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

8.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 40% 6.010 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1027 Budapest, Fazekas u.22.
06 (30) 565 8257
www.relaxspa.hu/

Akció Leírása

Próbáld ki Te is a világ egyik legújabb, egyedülálló arc- és testformáló készülékét, az Ultratone Futura ProThermage testkezelő gépet!

Az ajánlat tartalma

  • 3 alkalom Ultratone Futura ProThermage testkezelés a budai Relax Spában
  • Választható programok: izomépítés izomstimulációval, szülés utáni regenerálódás, fenékemelés, mellemelés, mélyizomtorna, nyirokmasszázs, cellulitmasszázs

Az Ultratone Futura ProThermage gép kiszámolja és megjeleníti a testtömeg indexet (BMI), majd ennek függvényében létrehoz egy egyénre szabott kezelési tervet. Kijelzi a szükséges kezelések számát és azok javasolt heti gyakoriságát. Mindez biztosítja, hogy mindenki személyre szabott kezelésben részesül majd. A gép figyelembe veszi a vendég nemét, korát, súlyát, méreteit, testalkatát, a problémás zónákat és az elérni kívánt eredményt.

A személyre szabott kombinált program hatással van a kötőszövetekre, a zsírsejtekre, valamint az izomzatra. A készülék ennek köszönhetően alkalmas karcsúsításra, alakformálásra, celullitkezelésre, azonnali méretcsökkentésre, szülés utáni regenerációra és az izomtónus fokozásra.

A kezelés folyamata

A testelektródák felhelyezése után az Ultratone Futura ProThermage készüléken beállítják a megfelelő intenzitási fokozatot és kezdetét veheti a kezelés, amely alatt a készülék kijelzőjén folyamatosan nyomon követhetőek az aktuális folyamatok. A kezelés végeztével eltávolítják az elektródákat. A kapott eredmények alapján az Ultratone Futura ProThermage folyamatosan kalkulál, s ezeket az eredményeket veszi alapul a következő kezelés alkalmával.

Kinek ajánljuk?

A kezelés mindazok számára ajánlott, akik rövid idő alatt szeretnének javítani alakjukon, továbbá azoknak, akik sérülés vagy betegség miatt nem képesek megterhelő edzésekre.

Válassz Te is a felsorolt programok közül és tedd próbára az Ultratone Futura ProThermage gépet most fantasztikus kedvezménnyel a Relax Spa szalonban!

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

1027 Budapest, Fazekas u.22.
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalom Ultratone Futura ProThermage testkezelés a budai Relax Spában. Választható programok: izomépítés izomstimulációval, szülés utáni regenerálódás, fenékemelés, mellemelés, mélyizomtorna, nyirokmasszázs, cellulitmasszázs

Fontos

Beváltható: 2016.11.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére