Fedezd fel egy újabb nemzet izgalmas konyháját az EASE Therapy Venezuelai főzőklubján!
A mondás szerint annyi ember vagy, ahány nyelven beszélsz. Hasonlóan lehet ez a gasztronómia területén is! Ismerd meg a venezuelai konyha izgalmas, különleges fogásait, majd fogyaszd is el az elkészített menüt az EASE Therapy Venezuelai főzőklubjában!
Ízelítő az EASE Therapy venezuelai főzőklubjának menüjéből
- Korianderes marhahús leves
- Pabellon Criollo
- Arepa
- Tamarindolé
- Quesillo de Parchita
A Pabellon Criollo Venezuela egyik nemzeti étele, amely hagyományosan tépett sült marhahúsból, párolt feketebabból, főtt banánból és fehér sajtból áll. A menünk körete az Arepa lesz, ami egy kukoricalisztből készített, kör alakúra formált lepény, amit többnyire kenyér helyett fogyasztanak.
A menü itala a Tamarindolé. A tamarindo gazdag antioxidáns- és ásványianyag-forrás. Nagy mértekben tartalmaz káliumot, magnéziumot és vasat. A pompás desszert a Quesillo de Parchita, avagy tojásos gyümölcstorta, ami nem liszt alapú, glutén mentes. Ízét maracuja, vagy passion fruit, vagy ahogy Venezuelában hívják: Parchita adja. A Maracuja magas vitamintartalma magas vérnyomás es görcsök ellen hatásos, nem mellékesen isteni íze van, tökéletes korona a venezuelai vacsorán!
Az EASE Therapy főzőklubjában a fantasztikus ízharmónia és a tradíciók megőrzése mellett arra is ügyelnek, hogy az ételek az egészség jegyében legyenek összeállítva. Minden főzési eljárás és alapanyag ezt a célt szolgálja!
Jó étvágyat kívánunk!
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról