15.000 Ft helyett 7.990 Ft: A korlátok lebonthatók - 90 perces Access Bars kezelés gyermekeknek, felnőtteknek a sikeresebb, egészségesebb, gátló tényezők nélküli életért

Szabó Enikő
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 47% 7.010 Ft
Szabó Enikő
1162 Budapest, Menyhért utca 53.
06 (30) 306 8223
enikokinez.hu/Magamrol.html

Akció Leírása

Kormányozd egyenesbe életed!

Az Access Bars egy egyedülálló technika, amivel bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről eddig azt hitted, hogy megváltoztathatatlan! Ez a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő módszer.

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden (pl. pénz, kontroll, szexualitás, kreativitás, szomorúság, öröm, öregedés, stb.), amelyek tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, amiket életed során eltároltál? Most itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Az Access alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket.

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani abból az életterületből, amelynek a pontját érinti. Mi lenne, ha ezek a korlátok leomlanának? Az Access Bars gyors és dinamikus eszköze annak, hogy változtass az életeden!

Elég bátor vagy, hogy hozzáláss? Akkor ne várj tovább, vágj bele erőfeszítések nélkül! Az Access Bars oldja hitrendszeri blokkjaid, amivel megszabadulhatsz az életedet nehezítő, sikereket gátló tényezőktől!

A következőkben segít a 90 perces Access Bars kezelés:

  • Egészség
  • Testsúly
  • Gyógyulási folyamatok beindulása (az eliptikus sejtek visszanyerik gömb formájukat)
  • Pénz, karrier
  • Szex és párkapcsolat
  • Félelmek, szorongások, gátlások oldása
  • Tanulási/koncentrációs nehézségek

Szabó Enikő kineziológus bemutatkozása:

Hosszú és kanyargós utat tettem meg életem során, míg aztán - több mint 9 éve már -, egyik napról a másikra megismerkedtem a kineziológiával.

Mondhatnám, hogy a véletlen műve, de hitem szerint véletlenek nincsenek. Nagyon sok tanfolyamot elvégeztem (agykontroll alap és továbbképző kurzusai, „Vedd észre” előadások, szintén alap és továbbképző/haladó kurzusok, a Voll-féle diagnosztikai eljárás elsajátítása, hatha jóga gyakorlati és elméleti foglalkozások, stb.)

Ezek mind komoly szerepet játszottak ismeretanyagom bővítésében és merítek is belőlük a mai napig a kineziológiai kezelések/oldások során.

Képesítésemet,- úgy az alap modulokat, mint a szakirányú végzettségemet – az Európa Akadémián szereztem. Nemzetközi oklevéllel és professzionális képesítéssel rendelkezem. Hangsúlyozom azonban, hogy én csak egy eszköz vagyok, az igazi változást maga a kliens hozza létre magában.

Bemutatkozásom azonban rövidre fogom, hiszen sokkal meggyőzőbb, ha az eredmények beszélnek helyettem, azaz a kliensek elégedettsége, életminőségük jelentős, akár 180 fokos fordulata.

1162 Budapest, Menyhért utca 53.
06 (30) 306 8223

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

90 perces Access Bars kezelés a fejen gyermekeknek, felnőtteknek. A következőkben segít: pl. egészség, testsúly, gyógyulás, pénz, karrier, szex és párkapcsolat, félelmek, gátlások oldása, tanulási/koncentrációs nehézségek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2015.12.07.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0630 306 8 223 • A nyitva tartás, az előzetes időpont egyeztetés alapján működik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére