14.990 Ft helyett 7.990 Ft: Egész napos Tudatos teremtés és energiagyógyászat tanfolyam sikervonzás- és spirituális konzultációval, családias hangulatban, az Atlantisz Stúdióban

Atlantisz Stúdió
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 47% 7.000 Ft
Atlantisz Stúdió
1131 Budapest Göncöl utca 6. - Atlantisz Stúdió
+3630 879 7947
atlantiszstudio.webnode.hu/

Akció Leírása

Változtass életszemléleteden, fedezd fel magadban az erőt!

Az Atlantisz Stúdióban mindenkit szeretettel várnak, aki spirituális fejlődését szeretné szolgálni, közérzetét és életét szeretné javítani, aki kész életfelfogását megváltoztatni és elfogadni azt, hogy az élete alakulásában önmaga – igenis – főszerepet játszik, és megvan benne az erő a változtatásra! A képzésen a spirituális útra először lépők és a haladók is könnyen elsajátítható, hatékony technikákat ismerhetnek meg, amelyekkel önmagukon és másokon is segíthetnek.

Energiagyógyászat

A spirituális felfogás egy alapelve arra épül, hogy minden energia. A betegségek sem mások, mint bizonyos alacsony rezgésű energiák, amelyek persze hatással vannak a fizikai életünkre. Megfelelő energiák ráfordításával önmagunkon vagy akár másokon is lehetőségünk nyílik segíteni. A tanfolyamon számos koncentrációs gyakorlat mellett a tanuló elsajátíthatja az energiák tudatos felépítésének technikáját, illetve gyógyító technikák elvét és azok használatát is. Ezek segítségével számos területre képesek leszünk energetikailag hatni, legyen szó önmagunk vagy mások megtisztításáról minden negatív energiától vagy akár az életünk tudatos irányításáról és a különböző irányú sikerek bevonzásáról, eléréséről.

Betegség esetén felgyorsítja és könnyebbé teszi a gyógyulást, legyen szó önmagadról, másokról, állatokról vagy akár növényekről. Nem helyettesíti a hagyományos orvosi módszereket, hanem azokat kiegészítve segít egészségessé válni és egészségesnek maradni.

Számos irányból halljuk a ma divatos gondolkodj pozitívan szlogent, de mégsem tulajdonítunk elég figyelmet ennek, vagy épp nem tudjuk, hogyan alakítsuk át a gondolkodásunkat. Ehhez is segítséget nyújtanak a tudatosan felépített technikák, amelyeket könnyedén beépíthetünk a hétköznapjainkba!

Sikervonzás, tudatos teremtés

Az univerzum törvényei mindenre és mindenkire hatnak. Az egyik - talán a legfontosabb - törvény a vonzás. Mivel Te is az univerzum része vagy, Te sem vagy kivétel! Amikor gondolsz valamire, azzal magadhoz vonzod a hasonló gondolatokat. Ha tehát változtatni szeretnél az életeden, akkor elsősorban önmagadban kell változtatni és a gondolkodásodat kell irányítanod, megváltoztatnod. Ehhez kaphatsz útmutatást és tudatosan felépített technikákat!

Legyen szép napod!

1131 Budapest Göncöl utca 6. - Atlantisz Stúdió
+3630 879 7947

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egész napos Tudatos teremtés és energiagyógyászat tanfolyam az Atlantisz Stúdióban. Sikervonzás- és spirituális konzultációval. A képzés családias hangulatban történik és mindenkivel egyénileg foglalkoznak

Fontos

Beváltható: 2017.01.29.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 879 7947 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére