14.990 Ft helyett 7.990 Ft: Egész napos R.A.I. reiki gyógyító és életmódváltó tanfolyam beavatással, nemzetközileg elismert oklevéllel, az Atlantisz Stúdióban

Atlantisz Stúdió
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 47% 7.000 Ft
Atlantisz Stúdió
1131 Budapest Göncöl utca 6.
+3630 879 7947
atlantiszstudio.webnode.hu/

Akció Leírása

Egy képzés a harmonikusabb, egészségesebb életért!

A reiki bárki által elsajátítható, egyszerű és igen hatékony módszer, sokak számára az első lépés az energetikai gyógyászat felé. Egy isteni eredetű, intelligens módon hatni képes energia közvetítésén alapul, ami beindítja és felerősíti az öngyógyító folyamatokat. Nem helyettesíti a hagyományos orvosi módszereket, hanem azokat kiegészítve segít egészségessé válni és annak maradni.

Testileg és lelkileg is nagyobb harmóniát, kiegyensúlyozottságot ad, ellenállóbbá tesz a stresszel, és a mindennapok kihívásaival, a környezet megterheléseivel szemben. A reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé, megértőbbé válik.

Az Atlantisz Stúdióban mindenkit szeretettel várnak, aki „spirituális” fejlődését szeretné szolgálni, közérzetét és életét javítaná. Olyanokat, akik készek életfelfogásukat megváltoztatni, és elfogadni azt, hogy életük alakulásában önmaguk játssza a főszerepet és megvan bennük az erő a változtatásra!

Fontos tudnivalók:

  • A képzés családias hangulatban történik, mindenkivel egyénileg foglalkoznak
  • A tanfolyam létszáma 3-8 fő, a megfelelő ütemű haladás érdekében
  • A R.A.I. tanárai a 19. század második felében Japánban felfedezett, Dr. Mikao Usui által kifejlesztett gyógyító rendszert oktatják

Tematika:

  • Reiki I. - A tanfolyamon a tanuló megkapja a lehetőséget, hogy reiki energiával kezelni tudja önmagát és másokat. Részletesen megismeri történetét, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás elméleti és gyakorlati alapjait. Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódik a szeretetteljes isteni energiára, valamint elsajátítja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek. Egy energetikai hangolás („avatás”) lehetővé teszi a belső gyógyító csatornák aktiválását a reiki energia számára, ami emellett a saját rezgésszám és energiaszint lényeges megemelkedésével is jár.
  • Siker vonzás - Az univerzum törvényei mindenre és mindenkire hatnak. Az egyik - talán a legfontosabb - törvény a vonzás. Mivel Te is az univerzum része vagy, Te sem vagy kivétel! Amikor gondolsz valamire, azzal magadhoz vonzod a hasonló gondolatokat. Ez akkor is így van, ha nem hiszel benne, éppúgy, mint ahogy ha megbotlasz, elesel. Függetlenül attól, hogy hiszel-e a gravitációban vagy sem. Ha tehát változtatni szeretnél életeden, elsősorban gondolkodásodat kell irányítanod, megváltoztatnod. Ehhez kaphatsz útmutatást valós, tudatosan felépített technikákkal.

Legyen szép napod!

1131 Budapest Göncöl utca 6.
+3630 879 7947

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egész napos R.A.I. reiki gyógyító és életmódváltó tanfolyam beavatással, az Atlantisz Stúdióban. Teljes testkezelés begyakorlásával, siker vonzás és spirituális konzultációval, nemzetközileg elismert oklevéllel. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.06.23.-ig
A tanfolyam egyénileg egyeztetett napon végezhető el • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 879 7947 • A kinyomtatott Alkuponodat vidd magaddal a helyszínre!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére