14.990 Ft helyett 6.490 Ft: Még nem késő életmódot váltani, kezdd egy teljes körű allergia, ételintolerancia és Candida vizsgálattal!

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

6.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 57% 8.500 Ft
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
1133 Budapest, Kárpát u. 18. II/7
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
www.dpek.hu

Vélemények

K. Kinga

Szerettem volna több információhoz jutni a weboldalról, de a kezelés végül maximálisan bevált, így nem bántam meg, hogy belevágtam.

R. Sára

Sajnos a weboldalukon nincs túl sok információ, így nem mertem megvenni a kupont.

U. Mária

Nekem a magas vérnyomásom kezelésében segítettek, sokkal jobban érzem magam a kezelés óta!

Akció Leírása

Még nem késő életmódot váltani, kezdd egy teljes körű allergia, ételintolerancia és Candida vizsgálattal!

Allergia vizsgálat:

Az allergia korunk népbetegsége. Érintheti légutainkat, okozhat hasi panaszokat, akut vagy krónikus bőrbetegségeket. Oka a szervezet gyakran hibásnak vélt immunválasza valamely környezeti tényezőre.
A megváltozott életkörülmények azonban, melyek a túlcivilizált ember életmódjára jellemzőek lehetővé teszik a korábban nem szokványos - bár rendkívül logikus - immunreakciók létrejöttét. A szomgtól sérült légutak, az élelmiszer adalékoktól és vegyszerektől sérült bélrendszer nemcsak a kórokozók, hanem a környezeti idegen fehérjék számára is behatolási kaput jelentenek. A szervezet számára idegen fehérjékkel való találkozás egészséges immunrendszer esetén reakciót vált ki.

A vizsgálat során a páciens egy elektrodát fog, mellyel az áramkört zárja, másik kezén pedig egy elektródával ingereljük (nyomjuk) a bőrt, miközben egy kis erősségű áramot vezet a rendszer a testre. A szervezet válaszát számítógépes program detektálja és elemzi. A vizsgálat 200 allergén anyagra terjed ki, így ha nem teljesen szélsőséges, egyedi esetről van szó, mindenképp fény derülhet, hogy mitől vannak kellemetlen tüneteid!

Ételintolerancia vizsgálat:

Ha egyes ételek fogyasztása után rosszul érzed magad, fáj a hasad, hányingered van, de nem tudod pontosan mitől, ideje véget vetni a szenvedésnek! Az étkezésnek az élvezetről kell szólnia! 

A Voll-vizsgálat eszközeit felhasználó módszer segítségével számos alap élelmiszerrel szemben való intoleranciát vizsgálhatunk. Ilyenek pl. a tejfehérje, tejcukor, tojás, liszt stb.

A módszer alkalmas továbbá megállapítani, mely allergének halmozódtak fel a szervezetünkben, így ennek ismeretében a kialakulóban lévő intoleranciát megelőzhetjük. Vizsgálhatók ilyen módon a szervezetbe lerakódott nehézfémek kis.

Nem javasolt:

  • pacemaker viselése
  • epilepszia
  • terhesség első felében

Candida teszt (EAV):

Ha unod az állandó diszkomfort érzetet, akkor ne habozz kivizsgáltatni magad!

A Candida albicans számos más mikroorganizmussal együtt, szervezetünk normál flórájához tartozik, vagyis velünk együtt élő ártalmatlan élőlény. Amennyiben azonban túlszaporodik, zavart okozhat szervezetünk működésében. Ennek tünetei eleinte csak zavarják életminőségünket, súlyos esetben azonban betegséget okozhat.

A Candida-túlszaporulat szervezetünkben egyúttal információt is szolgáltat, ugyanis csak kóros körülmények között szaporodik:

  • legyengült immunrendszer
  • túlzott szénhidrátfogyasztás esetén

Jó jelzője tehát szervezetünk általános állapotának is.

Mennyiségét a szervezetben több módon lehet meghatározni. Az EAV (elektroakupunktura Voll szerint) tesztet ki lehet egészíteni vércsepp-analízissel valamint antitestvizsgálattal.

Az ajánlathoz most jár egy konzultáció orvosnál vagy antropológus-humánbiológusnál.

Legyen szép napod!

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ bemutatkozó

Diagnosztikai és tanácsadó Központunk 2010 óta működik. Szolgáltatásaink az egészség védelmét, megőrzését és visszaállítását komplex módon célozzák. A modern technikát ötvözve a hagyományos, évezredes módszerekkel és tapasztalatokkal alakítottuk ki diagnosztikai és terápiás rendszerünket, mely eredményeink tanúsága szerint betegeink egészségét a legeredményesebben szolgálja.
1133 Budapest, Kárpát u. 18. II/7
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
H-P 8:30-20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

200 allergénre kiterjedő allergia, ételintolerancia teszt és Candida-mérés orvosi konzultációval, részletes tanácsadással

Fontos

Beváltható: 2017.09.19.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben: titkarsag@dpek.hu. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére