1.490 Ft helyett 890 Ft: Segítsd emésztésed egészséges és természetes módon! 99%-os tisztaságú útifű maghéj 150 g-os kiszerelésben

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

890 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.490 Ft 40% 600 Ft

Akció Leírása

Tedd rendbe emésztésed!

A megfelelő rostmennyiség fogyasztása biztosítja a szervezetnek a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását. Egy szennyezett, „bedugult” emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember csak kb. 15 g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25 g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak a teljes értékű egészséghez.

Az oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, ami a saját tömegének húszszorosát képes magába szívni vízből. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.

Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A világon több millióan használják évről évre. A szervezet nem szívja fel, nem hat izgatóan rá és nem okoz függőséget. Ezen okok következtében alkalmas a hosszú távú használatra. Ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek.

Felhasználási javaslat:

  • 1 pohár (min. 2 dl) vízbe - lehet gyümölcslé, tea is - 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el! A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában!

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

  • Energia: 125 J / 0,029 kcal
  • Fehérje: 2,5 g
  • Szénhidrátok: 4,0 g
  • Cukrok: 0 g
  • Keményítő: 4,0 g
  • Összes zsír: 0,5 g
  • Telítetlen zsír: 0 g
  • Élelmi rostok: 85%
Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

99%-os tisztaságú útifű maghéj 150 g-os kiszerelésben. Fogyasztása ajánlott emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén, kúraszerű alkalmazással az emésztőrendszer tisztításához. Nyugtatóan hat az érzékeny belekre. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére