14.110 Ft kedvezménnyel, most 84.890 Ft: 7 napos mesés körutazás Dél-Svájcban és Észak-Olaszországban - szállás, buszos utazás, félpanzió, fürdőzés az Adriai-tengerben

City Holiday Utazási Iroda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

84.890 Ft

Ajánlatkérés
City Holiday Utazási Iroda
8600 Siófok, Fő u. 154.
ch@city-holiday.hu
0036/84-316-306
www.club-holiday.hu/

Az ajánlat leírása

Indulj bátran útnak és fedezd fel Európa egyik legkáprázatosabb vidékét!

Utazni mindenki másért szeret. Vannak, akik messzi tájakra látogatnak el azért, hogy ott egy medence vagy a tenger partján nyugodtan heverészve feledkezzenek meg a mindennapok gondjairól, bajairól, s vannak, akik a világ csodáit szeretnék felfedezni, a rendelkezésre álló idő alatt minél több szemet gyönyörködtető látnivalóhoz elkalandozni.

Nem kétséges, mindkét forma ideális a pihenéshez, ugyanakkor ajánlatunk most főként utóbbiaknak szól! Azoknak, akik a kikapcsolódás mellett azzal is feltöltődnének, hogy szépséges tájakat, tavakat, hegyeket, nevezetességeket sorra véve járják a világot. Ha részt vennél egy egyedülálló körutazáson, várnak rád Svájc és Olaszország talán legkülönlegesebb részei!

Program:

  • 1. nap: Indulás előző nap (a „0.” napon), a késő esti órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Milánó környéki szállodánkban 5 nap / 4 éjszakát töltünk. Érkezés a délutáni órákban, ahol az utazási iroda képviselője vár és köszönt minket.
  • 2. nap; Bellinzona – Lugano – csokigyár: Utazás az Unesco által védett Bellinzonába, a három erőd városába. Ticino kanton székhelye földrajzi helyzete miatt évszázadokon át fontos szerepet játszott a Gotthard-hágón keresztül zajló közlekedésben. Pozíciójának fontosságát bizonyítják a város erődjei is, amelyek az Alpok északi oldaláról érkező hódítók ellen védték a lombard várost. A három erőd ma a világörökség részét képezi. A legrégebbi vár, a VI. században épült Castelgrande a város központjában, egy sziklás kiszögellésen áll. Bellinzona mediterrán hangulatú főterének meghatározó épülete a Santi Pietro e Stefano templom, körötte hangulatos teraszok csalogatják a turistákat. Ezután tovább indulunk Svájc egyik legszebb városába, Luganóba. Az óvárosban, az árkádos tereken, szűk sikátorokban kellemes sétát tehetünk, de Lugano leghívogatóbb látványossága mégiscsak a tó, amelynek megkapó szépsége leginkább az autómentes Parco Civicióban élvezhető. A tóparti látképet az öbölbe nyúló Monte Bré és a Monte San Salvatore uralja. Délután eljutunk egy valódi svájci csokigyárba, ahol megkóstolhatjuk az ország különleges édességeit. Csokikóstoló és vásárlási lehetőség lesz a gyárban.
  • 3. nap; Como - Menaggio – Belaggio: A mai fakultatív kirándulásunk Olaszország legszebb, valamint George Clooney kedvenc taváról szól, a Comoi-tóról. Első állomásunk Como elegáns városába vezet, amely Stendhal „A pármai kolostor” című regényének helyszíne, a világ egyik legfestőibb tája az Alpok árnyékában. A tó nyugati partján, csodálatos tájakon - Cernobbio és Moltrasino gyönyörű villái, Tremezzo narancspergólái és rododendronjai mellett - jutunk el Menaggioba, ahol a szabadidőben gyönyörködhetünk a táj szépségében vagy elfogyaszthatunk egy hamisítatlan olasz fagylaltot. Innen komp visz át minket a túlpartra, és a fedélzetről csodálatos képeket készíthetünk az egész tóról. Átérve Bellagio turisták által kedvelt, hangulatos városába találjuk magunkat, amely az „Y” alakú tó három ágának találkozásánál fekszik. Hétköznap ide vagy oda, itt aztán mindig van turista. Bellagio valóban látványos, egyfajta elegáns, operettes díszlethely, ahol megtalálhatjuk Liszt Ferenc emléktábláját is.
  • 4. nap; Locarno - Stresa: A délelőtti órákat Locarnóban, a gyönyörű mediterrán városban töltjük. Siklóval felmegyünk a város feletti sziklára épült Madonna del Sasso búcsújáró templomhoz, ahonnan gyönyörű panorámaképeket készíthetünk az elénk táruló tájról. Ezt követően városnézés és szabadidő is lesz a fesztiválvárosban. Ezután végig a festői tó partján haladva érkezünk meg Stresa elegáns üdülővárosába. A kedves kisvárost a gyönyörű villák és kertek, kellemes klímája és csodás panorámája teszik ennyire népszerűvé.
  • 5. nap; Milánó - adriai tengerpart: Reggeli után elhagyjuk saronnoi szálláshelyünket és elindulunk az Adria irányába. Ám még mielőtt magunk mögött hagynánk ezt a szép vidéket, természetesen meglátogatjuk a térség fővárosát, Milánót. Rövid városnézés, a híres Dóm megtekintése lesz a program része. A szabadidőt követően tovább megyünk a tenger felé. Érkezés a kora esti órákban várható a tengerparton fekvő városba. Szállás és vacsora a hotelben (itt 3 nap / 2 éjt töltünk el).
  • 6. nap; tengerpart és fürdés: Egész napos fürdési lehetőség az Adria vizében.
  • 7. nap: Reggeli után, mivel egyszer minden véget ér, búcsút veszünk a látottaktól, a tengerparttól és hazaindulunk.

A programok ára, ami helyszínen fizetendő:

  • 158 EUR

Fontos:

  • Minimum 2 program befizetése szükséges.

Jó utat kívánunk!

8600 Siófok, Fő u. 154.
ch@city-holiday.hu
0036/84-316-306

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 nap / 6 éj egy főnek Dél-Svájcban és Észak-Olaszországban. Utazás modern autóbusszal, elhelyezés 2-ágyas szobában, félpanzió. Milliónyi csodálatos táj, város és látnivaló, valamint tengerparti lazítás vár. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.06.22.-ig
Indulási időpont: 2016.06.24 • Minimum 2 program befizetése szükséges • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ch@city-holiday.hu • Kötelezően fizetendő betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás hozzájárulás: 250 Ft / fő / nap

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére