14.000 Ft helyett 9.990 Ft: Pihenés Hajdúszoboszlón, 3 nap 2 éjszaka 2 személy részére önellátással, tavasszal is a Pávai Apartmanban

Pávai Apartmanház
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

9.990 Ft

Ajánlatkérés
Pávai Apartmanház
4200 Hajdúszoboszló Gábor Áron 36.
info.pavai@gmail.com
www.pavaiapartman.hu/

Az ajánlat leírása

Élvezzétek Hajdúszoboszló és a Pávai Apartmanház vendégszeretetét, pihenjetek, fürdőzzetek és kiránduljatok a csodás környéken akár kora tavasszal is!

Az ajánlat tartalma

  • 3 nap/2 éjszaka 2 személy részére a hajdúszoboszlói Pávai Apartmanban
  • Ellátás: önellátás
  • Ingyenes Internet és parkolás

Gyerekkedvezmény:

  • Szülőkkel egy ágyban 2 éves korig ingyenes
  • 2 éves kortól 30% kedvezmény

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa, amely télen-nyáron színvonalas fürdőzési lehetőséggel várja a pihenni, feltöltődni vágyókat. A komplexum alapvetően gyógyfürdőből, 30 hektáros stranddal, igazi csúszdaparadicsomnak számító Aquaparkkal és persze a téli időszakban sokak által választott AquaPalace kínálta élményekkel áll a fürdőzés szerelmeseinek rendelkezésére. A széles fürdőkínálat mellett külföldi vendégek is gyakran teszik le a voksot, ami nem véletlen.

A hajdúszoboszlói gyógyvíz áldásos hatásait gyógyszolgáltatások igénybe vételével egészíthetik ki a fürdővendégek. A fürdőkomplexum természetesen nemcsak nyáron, hanem a hidegebb hónapokban is kínál fürdőzési és wellness lehetőségeket. Az AquaPalace fedett élményfürdő 2010 óta áll a vendégek rendelkezésére, akik különféle stílusú és korokat idéző medencékben hódolhatnak a fürdőzés élményének. A látványos medencék gyakran adnak otthont különféle programoknak, éjszakai fürdőzésnek is, sőt, két emelet magasságából induló csúszdákon is száguldozhatnak az izgalmasabb csobbanás kedvelői.

Hajdúszoboszló Titeket is vár egy fürdőzős vakációra, a Pávai Apartmanház pedig minden körülményt biztosít számotokra a zavartalan pihenéshez!

Pávai Apartmanház

A Pávai Apartmanház a hajdúszoboszlói gyógyfürdő bejáratától csak egy rövid sétára található. Az apartmanok felszerelt konyhával (hűtő, kávé- és teafőző, villany főzőlap, mikro, pirítóssütő, edények) és zuhanyzós fürdőszobával várják a pihenni vágyókat. A zárt udvarban a gépkocsival biztonságosan parkolhattok.

A közelben az uszoda, a termálfürdő bejárata, boltok, éttermek, borozó, palacsintázó is megtalálható. Jó program lehet a közelben felkeresni a Hortobágyot, Debrecent vagy átruccanni akár Nagyváradra, ahol télen-nyáron mindig akad érdekes program, látnivaló.

Jó utat kívánunk!

4200 Hajdúszoboszló Gábor Áron 36.
info.pavai@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap/2 éjszaka 2 személy részére önellátással a hajdúszoboszlói Pávai Apartmanban. Ingyenes Internet és parkolás

Fontos

Beváltható: 2017.04.27.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges. Szabad kapacitás függvényében, csak előre egyeztetett időpontban használható fel az ünnepi időszakok kivételével. Időpont egyeztetése a +36 30 4343 362 telefonszámon vagy az info.pavai@gmail.com e-mail címen • Az idegenforgalmi adó külön fizetendő • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére