13.190 Ft helyett 3.990 Ft: Gyors segítség karácsony előtt! 3 az 1-ben kombinált karcsúsító kezeléscsomag narancsbőr ellen is testtekercseléssel, hőterápiával és nyirokmasszázzsal a Megvalósítható Álom Stúdióban

Karcsúsító kezelés narancsbőr ellen is
Megvalósítható Álom Studió
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
13.190 Ft 70% 9.200 Ft
Megvalósítható Álom Studió
1055 Budapest, Falk Miksa utca 18-20 V/4.
06 (30) 229 89 35
www.megvalosithato.hu/

Vélemények

R. Katalin

Én gerinctornán voltam, mert nagyon sokat fájt a hátam, de kitartó munkával javult a tartásom és csökkent a fájdalom is. Nagyon hálás vagyok érte.

A. Pálma

Én vákuummasszázsra jelentkeztem, jó volt, de a tökéletes eredményhez még további kezelésekre lett volna szükség.

Z. Réka

Mindenki egyénre szabott kezelési terv alapján dolgozhat a gépekkel, így nagyobb az esély a sikerre. Persze az is fontos, hogyd hagyd el a nasit!

Akció Leírása

Vedd fel a harcot a narancsbőrrel!

Ha nem vagy tökéletesen megelégedve az alakoddal, itt-ott karcsúsítanál magadon, esetlen a kellemetlen narancsbőrrel is küzdesz, elhoztuk számodra a tökéletes megoldást! Az ajánlatban szereplő háromféle, egymáshoz szorosan kapcsolódó kozmetikai kezeléssel nagyon jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulitproblémák esetén.

A kezelés első fázisában intenzívebbé válik a test salaktalanítása. A lábakba, combokba, hasba, csípőbe és a hátba bemasszírozott zsírégető krém és a speciális fólia fokozott nyirokáramlást idéz elő, így a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik. A bőrbe beszívódott hatóanyagok hatására csökken a test térfogata, egyben kisimulnak a cellulitos felületek.

Ezt a hatást erősíti a kezelés második fázisa, a hőterápia, amely jelentős segítséget nyújt a lerakódott salakanyagok, szírsejtek mobilizálásában és a kiválasztó működések támogatásában. A hőterápia serkenti a hajszálerekben a vér körforgását. A meleg hatására élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, javul az emésztés, a légzés és a hatóanyagok felszívódása. A speciális hullámhosszúságú infravörös sugarak mélyen képesek behatolni a bőr alatti kötőszövetbe, fokozva a keringést, ezzel segítve a lerakódott salakanyagok távozását. Az izmok ellazulnak, erősödik az immunrendszer.

A kezelés harmadik fázisában az eredmény fokozásához bevetésre kerül még a méregtelenítő, vérkeringést javító nyirokmasszázs. Az eljárás segíti a salakanyagok eltávolítását, javítja a vénás és nyirokkeringést, csökkenti a visszereket, az ödémát, javítja a bőr vérellátását, feszesebbé teszi a bőrt, csökkenti a cellulitot. Mint minden más salaktalanító eljárás, ez is erősíti az immunrendszert. Relaxál, segíti az emésztést, ellazítja az alhasi szerveket. A fogyasztás és narancsbőrkezelés fontos kiegészítő kozmetikai kezelése.

Bízd magad profikra és bizonyítottan hatékony kezelésekre, válaszd a Megvalósítható Álom Stúdió 3 az 1-ben karcsúsító, narancsbőr elleni kezelését!

Legyen szép napod!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 18-20 V/4.
06 (30) 229 89 35
Hétfőtől csütörtökig: 11.30-21.30

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 az 1-ben kombinált karcsúsító kezeléscsomag narancsbőr ellen is a Megvalósítható Álom Stúdióban. A csomag tartalma: testtekercselés, hőterápia és nyirokmasszázs

Fontos

Beváltható: 2016.12.07.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 229 8935 • Időpont-egyeztetés: hétfőtől-csütörtökig 9.00-től 11.00-ig a kezelések zavartalanságának érdekében • 1 fő 1 db Alkupont vásárolhat, de bármennyit ajándékozhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére