12.990 Ft helyett 9.990 Ft: Mindent a szemnek – utazás Hallstattba, ahol alpesi tó szépségében, egyedülálló panorámában és földalatti világban gyönyörködhetsz

Fortuna travel
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

9.990 Ft

Ajánlatkérés
Fortuna travel
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655
ldesign.hu/fortuna/

Az ajánlat leírása

Ismerd meg az osztrák Alpok egyik festői vidékét!

A csomag tartalma:

  • Utazás kényelmes autóbusszal
  • Idegenvezetés
  • Hallstatt meglátogatása, kirándulás a Salzwelten sóbányához

Fontos tudnivalók:

  • Regisztrációs díj: 1.000 Ft
  • Kötelező csoportos biztosítás: 350 Ft
  • Fix helyfoglalás a buszon: 1.000 Ft
  • A belépők külön fizetendők
  • Indulás Budapestről, a Corvin áruház parkolójából az út dátuma előtti nap késő estéjén
  • Hazaérkezés Budapestre a kora reggeli órákban
  • A bányában, a hegy gyomrában 7 fok az állandó hőmérséklet, meleg ruhát és strapabíró cipőt érdemes vinni

Az éjszakai indulást követően a délelőtti órákban érkezünk az UNESCO világörökség részét képező Hallstattba. Megtekintjük a különleges módon hegyre tömörített barokk települést, a templomát, a Mühlbach-folyó kis vízeséseit. A város érdekessége még keskeny temetője és Csontháza.

A Hallstatti-tó egyike Salzkammergut 76 tavának, hírnevét a városnak köszönheti. Vize kristálytiszta, kifejezetten csábít a fürdőzésre. Amennyiben valaki szívesen megtekintené a tóról is a táj szépségeit, lehetősége van egy hajókirándulásra is.

A Hallstatt felett tornyosuló Salzbergen (Só-hegyen) a világ legrégebbi sóbányájába tehetünk kalandos utazást. Bányavasúton indulunk a hegy sós gyomrába, eredeti hosszú facsúszdán száguldunk egyik tárnából a másikba, kristálytiszta földalatti tó partján keressük a sóba zárt vaskori bányászt, hogy végül kalandos időutazáson ismerkedjünk meg a vas- és bronzkori bányászok életével.

A bányát egy, a városból induló meredek, modern siklón lehet a legkényelmesebben megközelíteni, de természetesen az edzettebbek gyalog is felkapaszkodhatnak az ősi túraútvonalon a Salzbergre. A sikló felső állomásánál, a gótikus eredetű Rudolfsturmtól káprázatos kilátás nyílik a városra, a tóra és a környező hegyláncokra.

Egy panorámahídról is élvezhetjük ezt a nem mindennapi látványt. A legújabb szenzáció a kilátó közelében, egy sziklafal tetején épült SkyWalk, amely több méterre kinyúlik az óriási mélység fölé, páratlan élményt nyújtva a merészeknek.

Jó utat kívánunk!

fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás kényelmes autóbusszal, idegenvezetéssel egy főnek Ausztriába, Hallstattba. A mesebeli kis városka, Hallstatt meglátogatása, a Csontház koponyáinak megtekintése, a Salzwelten sóbánya kincseinek felfedezése. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.06.30.-ig
Az utazás időpontja: 2017. július 1-2 • Az Alkupon megvételét követően, 5 munkanapon belül előzetes bejelentkezés szükséges emailben: fortunatravel2016@gmail.com • A bejelentkezéskor a kuponszám és titkos kód, a név, időpont és az elérhetőségek megadása szükséges • Kötelezően külön fizetendők: regisztrációs díj (1.000 Ft), csoportos biztosítás (350 Ft)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére