128.990 Ft helyett 94.990 Ft: Síelés, wellness és gyógyulás csodás környezetben, Szlovákiában, 4 nap 3 éjszaka 2 személy részére félpanzióval, a lucski Dependance Liptovban

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

94.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
034 82 Lúčky, okres Ružomberok Slovakia
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Élvezzétek 4 napon át a Lucski gyógyvíz jótékony hatását, síeljetek és kiránduljatok mesés hegyvidéki környezetben, Szlovákiában!

Az ajánlat tartalma

  • 4 nap 3 éjszaka 2 személy részére a lucski Dependance Liptovban
  • Félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
  • 1x gyógyászati kezelés/nap/fő
  • 1x medencehasználat/nap/fő
  • Ingyenes parkolási lehetőség
  • Ingyenes internet elérhetőség
  • Ingyenes Liptov régiókártya
  • Ingyenes síbusz a Jasna sípályára
  • Ingyenes sítároló-használat
  • Kedvezmények a síbérletek árából
  • 50% kedvezmény a Vital world belépjőnek árából
  • 30% kedvezmény a Dependance Liptov fürdőbelépőjének árából
  • 5 éjszakán túli tartózkodás esetén ingyenes belépő a Vital world fürdőbe (14 éves kor felett)

Gyermekkedvezmények

  • 5 éves korig pótágy nélkül, ellátással ingyenes
  • 6-12 éves kor között: 35 EUR/fő/éj

Helyszínen fizetendő

  • Idegenforgalmi adó: 1 EUR/fő/éj

Ezúttal egy igazán bájos helyszínre invitálunk Titeket, méghozzá a szomszédos Szlovákiába, Lucski fürdővárosába, ahol minden a tökéletes feltöltődésről és az aktív kikapcsolódásról szól!

A Lucski fürdőkezelés az egyik leghatásosabb gyógykezelések közé tartozik. 1950-től a fürdő csak a nőgyógyászati és daganatos megbetegedések kezelésére specializálódott, de 2005-től ismét visszatért a mozgásszervi megbetegedések kezeléséhez. 2008-ban a már kezelt javallatok mellé társult a foglalkozásból eredő megbetegedések kezelése is. A mozgásszervi megbetegedések kezelését illetően a fürdő megfelelő feltételekkel rendelkezik az osteoporózis megelőzésére és kezelésére. Az összes medencében és a külön fürdőkben a HGL – 3 a BJ – 101 (Valentína) forrásból eredő ásványvizet használják. Alkalmas ivóvízként is és hozzáférhető nem csak a vendégek, de a nagy nyilvánosság részére is.

2008-ban a fürdő új, egész évben nyitva tartott Aqua-Vital Parkkal bővült, amelynek része az ülőmedence termál ásványvízzel, a rekreációs medence különböző attrakciókkal (pezsgőfürdős ülések, örvény, pezsgőfürdős fekvőhelyek, nyakzuhany, masszírozó fúvókák, vízköpők, víz alatti megvilágítás) és szauna világ (finn szauna, mentolos szauna, római fürdő, Kneipp fürdő, tepidárium).

Miután a termálmedencékben feltöltődtetek és új erőre kaptatok, feltétlenül barangoljátok be a környező hegyeket és völgyeket, s semmiképp se hagyjátok ki a Lucski vízesést, amit 1974-ben természetvédelmi emlékké nyilvánítottak.

Érintetlen természet, friss levegő, mesés tájak és gyógyító termálvíz; mi kell még egy tökéletes téli-tavasz lazításhoz?

Dependance Liptov

A Dependance Liptov 2013-ban lett felújítva, azóta egy- és kétágyas, pótágyazható szobákkal várja a vendégeket. A szobákban saját fürdőszoba, TV, hűtő, széf és internet elérhetőség áll rendelkezésre. A Dependance Liptovból egy folyósón keresztül eljuthattok a fürdőbe és a Hotel Choc-ba is.

Lúčky (Lucski) fürdő a hegyvidéken, a völgy déli részén fekszik, Choč (Chocs) hegyoldal alatt, az Orava (Árva) és a Liptov (Liptó) határán, 621 m tengerszint feletti magasságban. Ružomberoktól (Rózahegy) északkeletre 14 km-re található, a fővárostól 280 km-re a Bratislava (Pozsony)– Žilina (Zsolna) – Košice (Kassa) útvonalon. A fürdő csendes, hegyvidékes környezetben fekszik és mindenkinek alkalmas, aki a mozgalmas élet mindennapos fáradalmait szeretné kipihenni.

A Szállodavoucher.com-ról

A Szállodavoucher.com kínálatában külföldi szállásutalványokat találsz elegáns, főként belvárosi és wellness szállodákba,amelyek meghatározott ideig érvényesek és szabadon átruházhatóak. S hogyan lehetséges ilyen olcsón utazni? Részben úgy, hogy a Szállodavoucher.com Magyarország legnagyobb külföldi szállodautalványokat értékesítő cégeként kedvezményes árakat ér el partnereinél. Másrészt ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak és kapacitásának függvényében. Cserébe az Te rugalmasságodért a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.

Jó utat kívánunk!

034 82 Lúčky, okres Ružomberok Slovakia
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap 3 éjszaka 2 személy részére félpanzióval a lucski Dependance Liptovban. 1x gyógyászati kezelés/nap/fő. 1x medencehasználat/nap/fő. Ingyenes parkolási lehetőség. Ingyenes internet elérhetőség. Ingyenes Liptov régiókártya. Ingyenes síbusz a Jasna sípályára. Ingyenes sítároló-használat. Kedvezmények a síbérletek árából. 50% kedvezmény a Vital world belépjőnek árából. 30% kedvezmény a Dependance Liptov fürdőbelépőjének árából. 5 éjszakán túli tartózkodás esetén ingyenes belépő a Vital world fürdőbe (14 éves kor felett)

Fontos

Beváltható: 2017.04.12.-ig
Vásárlást követően az Alkupont voucherre kell váltani a kuponkódok megadásával a http://regisztracio.szallodavoucher.com honlapon található űrlap segítségével • A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra e-mailben: reservations@e-travel.sk • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére