12.000 Ft kedvezménnyel, most 34.990 Ft: Utazás Lengyelország kincseihez - 3 nap, 3*-os szállás, reggeli, utazás, magyar nyelvű túravezetés

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

34.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Bpudapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Kalandozz Dél-Lengyelország legszebb részein!

Tekintsd meg az UNESCO világörökségi Krakkó gyönyörű városát, a világ egyik legősibb sóbányáját és a Lengyel-Tátra egyik álomszép tavát!

Első nap Szlovákián keresztül utazva érheted el Lengyelországot. Krakkóba érkezvén felfedezheted az Óvárost, a Ryneket (Krakkó főterét), amely Európa egyik legrégebbi központi tere. Innen pár perces sétával Krakkó összes nevezetességét megtekintheted (pl. Posztócsarnok, Mária templom, Barbakán és Jagelló Tudományegyetem).

Másnap fakultatív kiránduláson vehetsz részt a híres, szintén világörökségi Wieliczkai Sóbányába, amely a világ egyik legősibbje. Legnagyobb érdekessége Szent Kinga kápolnája (egy sótömbből faragva), amely sócsillárokkal, sókristályokkal és szürke sószobrokkal kápráztatja el a turistákat. Ezután ismét Krakkóban kalandozhatsz, ahol megtekintheted a Wawel dombon elterülő Királyi Várat és Katedrálist.

Utolsó napon ellátogathatsz a Lengyel-Tátra egyik legszebb és egyben legnagyobb tavához. Megnézheted a Mickiewicz-vízeséseket, és egy kis emelkedő leküzdése után megérkezhetsz a Halas-tóhoz, ahonnan csodás panoráma nyílik a Magas-Tátra vad ormaira, bérceire. A tó partján fekvő menedékházban meg is ebédelhetsz, majd a parkolóba akár lovas kocsival is visszatérhetsz. (Táv oda-vissza: 16 km, szintkülönbség 423 méter)

Hasznos információk:

  • Utazás: autóbusszal, amelyet két gyakorlott sofőr vezet felváltva. Útközben 3-4 óránként pihenő, általában benzinkutaknál. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálad aprópénz.
  • Szállás: középkategóriás - háromcsillagos - szállodában, kétágyas szobákban. Az egyedül jelentkezőket igyekeznek korra és nemre való tekintettel társítani. A szobák mérete és tájolása eltérő lehet. Egyágyas felár: 14.990 Ft.
  • Felszerelés: a Morskie Oko (Halas-tó) kiránduláshoz kényelmes cipő ajánlott. Az útra érdemes a nagy bőrönd mellett egy kis hátizsákot is magaddal hozni, amelyet a városnézés és a kirándulás során magaddal vihetsz.
  • Pénzügy: helyszínen fizetendő Wieliczkai Sóbánya 100 PLN / fő, Morskie Oko kirándulás 15 PLN / fő. Érdemes Lengyel Zloty-t (PLN) itthon váltani, mert az út során korlátozott lehetőség lesz pénzváltásra.

Fontos tudnivalók:

  • Külön köthető baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás: 550 Ft / fő / nap
  • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik
  • A teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson; fix ülőhely foglalása az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft / fő
  • Találkozás az első nap 05.00-kor Budapesten, a Hősök terén, indulás 05.15-kor
  • Visszaérkezés Budapestre utolsó napon az éjszakai órákban várható

Jó utat kívánunk!

1011 Bpudapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lengyelország kincseinek - Krakkó, Wieliczkai Sóbánya, Morskie Oko (Halas-tó) - megismerése. Utazás autóbusszal, 3 nap / 2 éj szállás 3*-os szállodában, reggeli, szervezés és magyar nyelvű túravezetés egy főnek

Fontos

Beváltható: 2016.09.08.-ig
Választható időpontok: 2016.06.17-19. vagy 09.16-18. (a szabad helyek függvényében) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • Az utasok neve - a visszaigazolást követően - az indulás előtt legkésőbb 3 nappal módosítható, 2.500 Ft / fő ellenében • Regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő • Útlemondási biztosítás: 1% • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére