Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

12.000 Ft helyett 5.990 Ft: Indiana Jones és a bölcsek köve című nyomozós randevú pároknak tele izgalommal, rejtélyekkel és emlékezetes közös pillanatokkal a KalandRandi jóvoltából

KalandRandi
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 50% 6.010 Ft
KalandRandi
info@kalandrandi.hu
www.kalandrandi.hu/

Akció Leírása

Bújjatok Indiana Jones és bájos partnernője bőrébe egy fergeteges kalandokat ígérő randevún!

Ha szeretnétek valami igazán különleges élményt átélni pároddal és kedvelitek a kalandfilmeket, esetleg épp Indiana Jones a kedvencetek, akkor ne habozzatok, nevezzetek be a KalandRandi Indiana Jones és a bölcsek köve című nyomozós randevúra!

Legyetek Ti a főhősei egy kalandfilmbe illő nyomozó sztorinak és járjatok végére az Indiana Jones-féle titkos küldetésnek! Kalandotok során Indiana Jones nyomdokaiban a legendás bölcsek köve után kutathattok.

A kalandról többet nem árulhatunk el, és nem is volna célszerű, hiszen annál több meglepetés vár majd Rátok a randi során!

Mi a KalandRandi?

A KalandRandi.hu  egy új, különleges randiszolgáltatás pároknak és egyedülállóknak, ahol minden kalandos randevú egy játékos formában teljesítendő küldetést takar. A KalandRandi játékában való részvétel feltétele az ingyenes, párként regisztrálás a kalandrandi.hu oldalon. Ezután következik a kuponbeváltás.

Vásárlás után vegyétek fel a kapcsolatot a KalandRandi csapatával az info@kalandrandi.hu címen: küldjétek el a kuponkódot és írjátok meg, milyen felhasználónéven regisztráltatok párként a kalandrandi.hu oldalon. (Ha ajándékba veszed a kupont, a párként regisztrálást végezd el egyedül és a párod e-mail címe helyett is a sajátodat add meg! Ezt később módosíthatod.)

Ezután a KalandRandi munkatársai jóváírják közös profilotok egyenlegén a játék teljes árát, a 12.000 Ft-ot (kreditet), amiért most csak 5.990 Ft-ot fizetsz. Ezután jelentkezhettek közös randi-küldetésetekre: „Indiana Jones és a bölcsek köve”. (Mindenképpen erre jelentkezzetek, a többi ugyanis egyedülálló játékosoknak való vagy más értékkategóriába tartozik!)

A küldetés sikeres megoldása esetén KalandRandi-s profilotok egyenlegén 500 jutalom kredit kerül jóváírásra.

Fontos információk

  • Az ajánlat pároknak szól, így csak 1 darab kupont kell vennetek
  • A megvásárolt kupon érvényes és beváltható 2016. 01. 11 - 2016. 02. 20-ig
  • Az Alkupont beváltani az info@kalandrandi.hu e-mail címre küldött levélben regisztrációs név és kuponkód megadásával lehet.
  • Kuponbeváltás után a randi-küldetés határidő nélkül, bármikor végrehajtható a játszhatósági idején belül: hétfőn, valamint szerdától vasárnapig: 10.00-19.00
  • Ünnepnapokon nem játszható, időpont foglalása nem szükséges
  • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Legyen szép napod!

KalandRandi
info@kalandrandi.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Indiana Jones és a bölcsek köve című nyomozós randevú pároknak a KalandRanditól. Kalandos randevú játékos formában, izgalmas küldetésekkel és rejtélyekkel

Fontos

Beváltható: 2016.01.08. - 2016.07.13.
Az ajánlat pároknak szól, így csak 1 darab kupont kell vennetek • A megvásárolt kupon érvényes és beváltható 2016. 01. 11 - 2016. 02. 20-ig • Az Alkupont beváltani az info@kalandrandi.hu e-mail címre küldött levélben regisztrációs név és kuponkód megadásával lehet • Kuponbeváltás után a randi-küldetés határidő nélkül, bármikor végrehajtható a játszhatósági idején belül: hétfőn, valamint szerdától vasárnapig: 10.00-19.00 • Ünnepnapokon nem játszható, időpont foglalása nem szükséges • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére