12.000 Ft helyett 5.990 Ft: Egy hónapos korlátlan Flabélos bérlet az AngelFace Szépségszalonba, hatékony és kíméletes cardio edzés 10 percben a tökéletes alakért

Angel Face Szépségszalon - Bíró Noémi
1 5
3.7 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 50% 6.010 Ft
Angel Face Szépségszalon - Bíró Noémi
1134 Budapest Angyalföldi út 36
angelface-szepsegszalon.hu/

Akció Leírása

Eddz akár minden hétköznap elképesztő hatékonysággal egy teljes hónapon át az AngelFace Szépségszalonban!

Az ajánlat tartalma

  • Egy hónapos korlátlan Flabélos bérlet az AngelFace Szépségszalonba

Ha nincs időd hetente 3-4 alkalommal egy-egy órás konditermi vagy cardio jellegű edzésre, de szeretnél mozogni és alakodat formálni, a Flabélos a legjobb választás számodra! 10 perc tréning a Flabélos géppel felér 40-50 perc intenzív cardio edzéssel, ami ideális, ha nincs több időd.

A Flabélos gép lényege, hogy folyamatosan vibrál, mozgásban van, ezáltal belső izmaidnak is folyamatosan dolgozniuk kell az egyensúly fenntartása érdekében. Ráadásul szívedet és ízületeidet sem terheli meg, mégis roppant hatékonyan égetheted vele a kalóriákat!

Az AngelFace Szépségszalonban most egy hónapon át féláron tesztelheted a Flabélos vibrációs gépet, ne szalaszd hát el ezt a szuper lehetőséget!

AngelFace Szépségszalon

A XIII. kerületi AngelFace Szépségszalon könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel az M3-as vonalán, az Árpád híd metrómegállótól pedig mindössze 1 perc séta. Az exkluzív szalonban számtalan szolgáltatás vár! Kreatív fodrászok és kozmetikusok, tapasztalt masszőrök, körmeidet megszépítő manikűrösök igyekeznek minden kívánságodat teljesíteni. Ha pedig alakodat szeretnéd formálni, válaszd a kavitációs zsírbontást vagy a Flabélos gépet!

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy hónapos korlátlan Flabélos bérlet az AngelFace Szépségszalonba

Fontos

Beváltható: 2017.04.26.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 679 7956 • Időpont-módosítás vagy lemondás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával korábban történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik • Érkezz pontosan, mert a következő pontosan érkező vendéget a szalon munkatársainak nem áll módjukban megváratni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére