12.000 Ft helyett 5.900 Ft-ért szemjóga - szemtréning tanfolyam a Soter Klubban

Szemjóga - szemtréning tanfolyam
Soter Klub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 51% 6.100 Ft
Soter Klub
1066 Budapest Dessewffy utca 53
soter1@invitel.hu
06 (70) 384 2544
soterklub.hu/

Akció Leírása

Statisztikai adatok szerint, szabadidőnkben egyre több időt töltünk tévézéssel, és számítógépek monitorai előtt.  Ehhez járul még, hogy számos munkahelyen számítógéppel dolgozunk, szemünket napról napra tartós megterhelésnek tesszük ki, így nem csoda, ha esténként égő, fáradt szempanaszunk van, fejünk, szemüregünk fájdalmassá válik.
A szemtréning tehát egy komplex módszer, melyet szemjóga tanfolyamokon sajátíthatnak el az érdeklődők, látásélességük megőrzésére, illetve annak javítására.

A kínai, indiai és tibeti tradícióra épülő természetes gyógymódok, szemgyakorlatok alapjául szolgálnak a ma hivatalosan elfogadott szemtréningnek. Ez a látásfejlesztésnek szelíd, öngyógyító módszere, mely alternatívát nyújthat a szemüveg mellé.

A tapasztalatok és statisztikai felmérések alapján elmondhatjuk, hogy a tréningezett szem olyan, mint az edzett test. Megnő az alkalmazkodó képessége és rugalmasabbá válik. A miniatűr szemizmok edzése éppen olyan hatékony, mint a szervezet nagy izmainak erősítése. A stressz, a megerőltetés és egyéb folyamatok káros hatása jelentősen csökkenthető, illetve kiküszöbölhető.

Az eredményesség főként a gyakorlatokat végző személy kitartásán és rendszerességén múlik. Könnyen elsajátítható, egyszerű gyakorlatok segítik látásunk javítását, viszont a napi terhek, a megszokásaink hajlamosítanak bennünket, hogy néhány nap után elódázzuk a gyakorlatok végzését, ezért ajánlatos egy szemtréning-szemjóga tanfolyam elvégzése után csoportos gyakorlatokon részt venni, ahol hetente kétszer- háromszor, szakember vezetésével a célzott gyakorlatok a tünetek oldására és megszüntetésére irányulnak, és ahol hasonló problémákkal küzdő társainkkal megbeszélhetjük gondjainkat, eredményeinket.

Javasolt: fáradt, túlerőltetett szemekre, rövidlátásra, távollátásra
Ellenjavallatok: retinaleválás, zöldhályog, és egyéb komoly szemproblémák esetén kérjük előzetesen egyeztess az oktatóval, hogy a csoportos tréning ajánlott-e, vagy csak egyéni terápia javasolt.
A gyakorlatokat kérjük szemüveg és kontaktlencse nélkül végezd.

Soter Klub bemutatkozó

A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat valamit, amiért érdemes meglátogatni. A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóinak.

Előadásaink az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot. Iskoláink színvonalára a legfőbb garancia oktatóink saját területükhöz fűződő elhivatottsága.

Könyvesboltunk, ajándéktárgyaink választéka a nem ezoterikus gondolkodású vásárlóinkat is kielégíti. A galérián, távol az utcák morajától található a Tea Ház, amelynek étlapja a különleges teák mellett, kávék, cappuccinók, bio torták, vegetáriánus ételek változatos ízeit kínálja. A hely különlegessége a vízipipa használat, különböző ízes aromákkal.
1066 Budapest Dessewffy utca 53
soter1@invitel.hu
06 (70) 384 2544
Nyitva tartás: minden nap 10:00 - 22:00 óráig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Választható tanfolyam időpontok: 2013.01.05. 10.00 - 16.00. 2013.02.02. 10.00 - 16.00. Előzetes bejelentkezés szükséges

Fontos

A kupon beváltható: 2012.11.30. – 2013.02.02 • A beváltás helye:SOTER KLUB a VI. kerület, a Teréz körút és a Dessewffy utca kereszteződésétől • Nyitvatartás: minden nap 10 - 22 óráig

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére