1.200 Ft helyett 490 Ft: Dr. Kapiller egyszer használatos kullancs eltávolító kanál, mellyel emberből és állatból egyaránt biztonságosan eltávolítható az élősködő

Alkupon Bolt
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.200 Ft 59% 710 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 20 Alkupon eladva

Akció Leírása

Egyszer használatos kullancs eltávolító kanál.

A gyógyszertárakban, állatpatikákban és a benzinkutakon kapható kullancs-eltávolító kanál úgy képes eltávolítani az ember, és a házi kedvenc bőrébe fúródott kifejlett, vérrel szívott kullancsot, hogy az eltávolítás során az eszköz nem szorítja meg a kullancs testét, hanem az áldozat bőrére fejti ki a hatást, melynek eredményeképpen a rögzülését vesztett kullancs a kanál kávájába dől.

A kanál használata: a kullancskörnyéki bőrt ráncba emeljük úgy, hogy a kullancs a ránc legmagasabb pontján legyen. A kullancsszúrás környékét körbekenjük abszolút hatású fertőtlenítővel átitatott gézzel vagy vattával. A kullancs eltávolító kanál V alakú vágatát a kullancs „nyaka” alá csúsztatjuk úgy, hogy a kullancs szúró-szívó szájszerve a vágat öblébe kerüljön. A kullancs eltávolító kanál nyelét megfogva, s ezzel a kanalat a bőrre nyomva, tengelye körül nyolcszor-tízszer jobbra-balra alternálva megpödörjük, s ennek eredményeképpen a kullancs a kanál kávájába esik. A kullancs csípés helyét minden esetben abszolút hatású fertőtlenítőszerrel le kell ecsetelni. Ezután a kullancs eltávolító kanalat kullancsostul megsemmisítjük.

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Dr. Kapiller kullancs eltávolító kanál. Egyszer használatos. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal, Pick Pack Ponton vagy Magyar Posta Ponton keresztül 2-10 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPay, banki átutalás, készpénz
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére