Találjátok meg az életmentő ellenszérumot és mentsétek meg az emberiséget a zombi apokalipszistől az Exit the Room 60 perces élő kalandjátékában

ExitTheRoom
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 37% 5.500 Ft
ExitTheRoom
1067 Budapest, Csengery u 76.
06 (20) 779 19 25
exittheroom.hu

Vélemények

G. Péter

Mi a Bomb pályán játszottunk, nagyon izgalmas, igazi csapatmunkát igénylő feladványokkal!

B. Huba

A Mind Boggling szobából sikeresen kijutottunk, nem volt könnyeű, de megoldottuk. Tetszett az élmény, kipróbálnám a többi szobát is.

D. Kristóf

Mi Debrecenben játszottunk, mert itt is működiknek a szobák! Jó kikapcsolódás és móka volt, ami az agyunkat is próbára tette.

Akció Leírása

Rátok vár az emberiség megmentése, találjátok meg a zombivírus ellenszerét 60 perc alatt!

Az ajánlat tartalma

  • Zombie szabadulós játék az Exit the Room szervezésében
  • Időtartam: 60 perc
  • Résztvevők száma: 2-6 fő
  • Nehézségi fok: 4/10

A zsenit az őrülttől csak egy hajszál választja el? Így történt ez professzorunkkal is. Addig-addig kísérletezett míg véletlenül talált egy olyan vírust, mely az egész emberiséget agyatlan húsdarabbá, ha úgy tetszik zombivá változtatja. Az ilyen kísérletek nem kerülnek be a híradóba, mert általában megsemmisítik vagy legalábbis eltitkolják a tömegpusztító biológiai fegyvereket. Az emberiség sorsa a te kezedben van, mert hiszünk benne, te akadályozhatod meg a Zombi Apokalipszist az antivírus előállításával. Azt gondoljuk, a recept valahol a professzor laborjában lehet, de egyszerűen nem találjuk a megoldást. Lehet, hogy pont te vagy az?

Tehát a történet az, hogy egy rettenetes vírus támadta meg az emberiséget és zombivá változtatta a népesség nagy részét. Az Exit the Room Zombie című játékában Rátok, a túlélők egy kis csoportjára vár a feladat, hogy felkutassátok az életmentő antiszérumot.

Egy titokzatos rádióüzenet szerint rajtatok áll, hogy egy őrült professzor eltorlaszolt szobáját átkutatva megtaláljátok-e a kezdeti ellenszérumot, amelyet Nektek kell elkészíteni. Minderre csupán egy órátok van, mielőtt lemegy a nap és a zombihordák Rátok támadnak! Siessetek, az emberiség jövője a Ti kezetekben van!

Exit the Room

Az Exit the Room a Belváros szívében, a VI. kerületben várja a szabadulós játékok szerelmeseit. Az Exit the Room szobái különleges izgalmakat ígérnek, remekül kitalált történetekkel és kreatív feladatokkal állítja kihívás elé a kalandvágyókat. 

Legyen szép napod!

1067 Budapest, Csengery u 76.
06 (20) 779 19 25

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Zombie szabadulós játék az Exit the Room szervezésében. Időtartam: 60 perc. Résztvevők száma: 2-6 fő. Nehézségi fok:****

Fontos

Beváltható: 2020.08.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően az alábbi linken tud időpontot és helyet foglalni a kuponszámok megadásával: FOGLALÁS • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére