1.190 Ft helyett 690 Ft: Különböző párosító, fejlesztő játék kicsiknek

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

690 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.190 Ft 42% 500 Ft

Akció Leírása

Választható játékok: 

  • 645/02 Ellentétek

Vajon megtalálja gyermeked az összes ellentétpárt ebben a szórakoztató logikai játékban? Kicsi-nagy, gyors-lassú, sok-kevés és még rengeteg ellentétpár, melyek között válogathat. Ez a remek szett 12 db puzzle-párt tartalmaz, melyeket logikus gondolkodás útján tudnak a kicsik egyesíteni. A játékot többen is játszhatják, hiszen a végén az győz, aki a legtöbb ellentétpárt megtalálja. Az egyes puzzle-párok csak egymással illenek össze, így még ez is segíti a gyermekeket a játékban.  

  • 645/05 Számolás

Ha már ismeri gyermeked a számokat, akkor itt az ideje, hogy használni is megtanulja őket, azaz számolni velük. Ennek a nagyszerű párosító játéknak a segítségével könnyedén megtanulhatja a legalapvetőbb számításokat. A szettben 12 db puzzle-pár található, melyek egyik felén a számítási művelet látható, míg a másik felén ennek eredménye. A játékot szétszedett és összekevert puzzle-ökkel kell kezdeni és szépen sorban meg kell találni a helyes párokat. Természetesen ehhez az is szükséges, hogy megismerjék a számítások eredményét. Adott puzzle-ök csak a párjukhoz passzolnak, így ez megkönnyíti a keresést.

  • 645/06 Miből készül?

Gyermeked tudja, hogy miből készül a kenyér vagy a bor? Most biztosan megtanulja, hála ennek a remek párosító játéknak, ami szórakoztató formában fejleszti a logikai gondolkodást. A játékban 12 párt találtok, melyek mindegyikén egy-egy színes grafika látható. A párok csak egymással passzolnak össze, amely megkönnyíti a játékot a gyermekek számára és segít megmutatni, hogy helyesen válaszoltak e. A játékot többen is lehet játszani, hiszen a végén az lesz a győztes, aki a legtöbb helyes párt gyűjti össze. 

  • 645/08 Ismerkedj a szakmákkal

Mivel szeretne gyermeked foglalkozni, ha nagy lesz? Talán tűzoltó lenne? Szakács vagy mentős? Most megtanulhatja összepárosítani a különböző szakmákban dolgozó embereket az általuk használt tárgyakkal és járművekkel. A szettben 12 pár puzzle található, melyeken kedves, színes grafikák láthatóak. A párosítás közben játékos formában fejlesztheti a tudását és könnyedén megtanulhatja, hogy ki mivel foglalkozik.

  • 645/09 Számok

Mennyire ismeri jól gyermeked a számokat? Ha el tud számolni tízig, akkor már elég ügyes de vajon meg is tud számolni tíz dolgot? Most ezt is megtanulhatja ennek az ötletes párosító játéknak a segítségével, méghozzá mindezt szórakoztató, játékos formában. A szettben 12 pár puzzle-t találsz, melyek csak egymással passzolnak össze. A puzzle-párok egyik felén a számok láthatóak, míg a másikon az adott szám értékének megfelelő kisállat. Ez a remek logikai játék hamar a kicsik kedvence lesz és még a gondolkodásukat is fejleszti!

  • 645/11 Árnyék

Nem csak a logikus gondolkodást, de egyben a formafelismerést és a térlátást is remekül fejleszti ez a nagyszerű párosító játék, amivel a kicsik szórakoztató formában tanulhatnak. A szett 12 db összeillő puzzle-párt tartalmaz, melyeknek egyik oldalán egy tárgy vagy állat, a másikon pedig azoknak árnyéka/sziluettje látható. A cél, hogy a szétválasztott 24 puzzle lapot a lehető leggyorsabban kirakják a kicsik. A játékot többen is játszhatják, a végén az lesz a győztes, aki a legtöbb párt találja meg. 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Párosító, fejlesztő játék kicsiknek (Ellentétek, Számolás, Miből készül?, Ismerkedj a szakmákkal, Számok, Árnyék) Remek játékok, melyekkel játékos formában fejleszthető a kicsik tudása. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére