11.500 Ft helyett 4.600 Ft: Egyedülálló szépség program - az arc, nyak és dekoltázs bőrének fiatalítása vagy 2 alkalmas komplett karkezelés a belvárosi Megvalósítható Álom Stúdióban

Megvalósítható Álom Studió
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.600 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
11.500 Ft 60% 6.900 Ft
Megvalósítható Álom Studió
1055 Budapest, Falk Miksa utca 18-20 V/4.
06 (30) 229 89 35
www.megvalosithato.hu/

Vélemények

R. Katalin

Én gerinctornán voltam, mert nagyon sokat fájt a hátam, de kitartó munkával javult a tartásom és csökkent a fájdalom is. Nagyon hálás vagyok érte.

A. Pálma

Én vákuummasszázsra jelentkeztem, jó volt, de a tökéletes eredményhez még további kezelésekre lett volna szükség.

Z. Réka

Mindenki egyénre szabott kezelési terv alapján dolgozhat a gépekkel, így nagyobb az esély a sikerre. Persze az is fontos, hogyd hagyd el a nasit!

Akció Leírása

Fordítsd vissza az idő kerekét!

Opciók:

  • Opció 1. 2 alkalmas komplett karkezelés: 11.500 Ft helyett 4.600 Ft
  • Opció 2. Az arc, nyak és dekoltázs bőrének fiatalítása, egy alkalommal: 12.350 Ft helyett 6.175 Ft

Az első ráncok a szemek sarkában és az ajkak körül bizony már 25 éves korban megjelennek. Az idő előrehaladtával a szervezet egyre kevesebb kollagént és hialuront állít elő, a bőr mélye vízhiányossá válik, így veszít rugalmasságából, petyhüdtté válik. Ahhoz, hogy ezt a folyamatot megállíthasd, és visszafordíthasd, kollagént, hialuront és C-vitamint kell bejuttatnod a bőrbe.

A bőrfiatalító kúrát a kozmetikus úgy állítja össze, hogy illeszkedjen hámtakaród állapotához. A liftinghatás észrevehető változást hoz, a ráncok kisimulnak. Az újdonságként megjelenő hideg lézeres eljárás a hozzá speciálisan kifejlesztett hialuronsav nanogéllel, kollagénnel és C-vitaminnal természetes revitalizáló hatást biztosít az arc, nyak és dekoltázs területén. Az otthoni terápiával kiegészítve visszaforgathatod az időt!

Párosan még jobban jártok!

Vegyetek 2 Alkupont és gyertek el barátnőddel együtt! Amíg te a bőrfiatalító kezelésen veszel részt, ő egy igazán kellemes, 30 perces nyirokmasszázst kap, majd a Flabélos gépen tornáztathatja meg izmait. Ezután pedig fordítva! A nyirokmasszázs és Flabélos tehát ebben az esetben ajándék!

Tegyél meg mindent a gyönyörű karokért!

Az idő múlásával karunk bőre megereszkedik, a kötőszövet gyengül, megjelenik a narancsbőr. Az izomzat elveszti természetes, szép formáját. Szerencsére azonban létezik megoldás ez ellen!

A Megvalósítható Álom Stúdióban 2 alkalommal vehetsz részt komplett karkezelésen a felesleg eltüntetése érdekében, a narancsbőr ellen, a kötőszövet rugalmasabbá tételéért, a feszesítésért, és az izomzat erősítéséért, formálásáért.

Először, a BW fogyasztás során zsírégető krémmel bekenik a karokat, majd betekerik speciális fóliával. Ezután a Flabélos gépen a felső végtagokra ható gyakorlatot végzel, ami nem fárasztó, sőt, nagyon kellemes érzés. Az elektromos kezelés olyan izomcsoportokat is megmozgat, amelyeket aktív tornával csak nehezen lehet, így alkalmas az izmok erősítésére, formálására, valamint tonizálásra.

A szalonról

A Megvalósítható Álom Stúdióban most szeretettel várnak ezzel a két kivételes akcióval, hogy megismerd őket, és ezek lehessenek a kedvenc dekoltázs-, nyak- és arcfiatalító, karszépítő kezeléseid. A szalon a belvárosban, az ötödik kerületi Falk Miksa utcában található.

Legyen szép napod!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 18-20 V/4.
06 (30) 229 89 35
Hétfőtől csütörtökig: 11.30-21.30

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Az arc, nyak és dekoltázs bőrének fiatalítása; vagy 2 alkalmas komplett karkezelés. A bőrfiatalítás hideglézeres hatóanyag-bevitellel történik. A karkezelés 3 részből áll: BW fogyasztó, narancsbőr elleni eljárás; Flabélos; és elektromos kezelés. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.06.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 229 8935, optimista0817@freemail.hu • A bejelentkezés hétfőtől csütörtökig, 9.00 és 11.00 között lehetséges

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére