111.000 Ft helyett 56.990 Ft: A nagy túlsúly kezelésére! 90 napos extra intenzív zsírpusztító kúra zsírfagyasztással, kavitációval, lipo lézerrel, presszoterápiával és tekercseléssel a Relax Spa szalonban

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

56.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
111.000 Ft 49% 54.010 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1027 Budapest, Fazekas u.22.
06 (30) 565 8257
www.relaxspa.hu/

Akció Leírása

Ha igazán szeretnél megszabadulni felesleges kilóidtól, válassz olyan eljárásokat, amelyek már bizonyítottak! A Relax Spa zsírpusztító csomagjában garantáltan nem fogsz csalódni!

Az ajánlat tartalma

  • 90 napos zsírpusztító kúra a Relax Spa szalonban
  • Havonta:
    • 6 tenyérnyi cryolipolysis (zsírfagyasztás) 6 x 10 percben
    • 3 x 45 perc kavitáció
    • 3 x 45 perc lipo lézer
    • 6 x 45perc presszoterápia
    • 6 x 45perc testtekercselés

Próbálkoztál már mindenféle módszerrel, de a legmakacsabb zsírlerakódásokkal nem tudsz mit kezdeni? Ne add fel, inkább nevezz be a Relax Spa igazi zsírpusztító kúrájára! Az első kezelés előtt teljes körű egészségügyi állapotfelmérést végeznek rajtad, hogy tényleg a számodra legmegfelelőbb kezelést kaphasd. Lássuk sorban, milyen kezelések várnak Rád a 90 nap alatt!

A cryolipolysis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, amely hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, amelyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak! Az eredmény végleges, nincs visszarakódás, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülnek a szervezetből. A zsírsejtek megfagynak, roncsolódnak és a szöveteken át távoznak.

A 40.000 Hz ultrahang önmagában is képes zsírt bontani, a kavitációs jelenség azonban lehetővé teszi a vastagabb zsírrétegbe való bejutását is. A kavitáció tulajdonképpen gáz- és buborékképződés a sejtek között. A kavitáció a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le, az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatóak. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd elégnek. Kiürülésük feltétele a sok folyadékfogyasztás: 2 liter körül egy nap!

Következik a lipolézer, amelynek energiája behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, amely ettől áteresztővé válik. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.

Ezután hatóanyagos tekercselés következik. A kezelés alkalmával hatóanyagot (fahéjas vagy paprika masszázskrém) visznek a célzott területekre (comb, csípő, has), s hagyják, hogy nyugodtan kifejtse hatását a betekercselt testrészeken.

Végül, de nem utolsósorban bevetésre kerül a 3 az 1-ben presszoterápia, amely serkenti a vérkeringést, erősíti és ellazítja a fáradt izomzatot, erősíti a melleket és egyensúlyban tartja a női hormonokat. Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

Amint láthatod, csupa olyan kezelésből áll ez a 90 napos kúra, amely bizonyítottan hatékony a zsírsejtek lebontásában. Jó munkához idő kell, a 90 nap végére azonban olyan alakod lesz, amilyenről eddig csak álmodni mertél!

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

1027 Budapest, Fazekas u.22.
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

90 napos zsírpusztító kúra a Relax Spa szalonban. Havonta 6 tenyérnyi cryolipolysis (zsírfagyasztás) 6 x 10 percben, 3 x 45 perc kavitáció, 3 x 45 perc lipo lézer, 6 x 45perc presszoterápia és 6 x 45perc testtekercselés

Fontos

Beváltható: 2016.11.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére