10.990 Ft helyett 7.990 Ft: Csodáld meg a világörökségi Dobsinai-jégbarlangot, a betléri Andrássy-kastélyt és az Imrikfalvi-víztározót - buszos utazás a Felvidék gyöngyszemeihez

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Tölts el egy emlékezetes napot a Budavár Tours-szal, Szlovákia páratlan szépségeinek megismerésével!

A kirándulás során elsőként Betlér faluba térünk be, ahol a híres Andrássy-kastélyt tekintjük meg, helyi vezetővel. Az épület a zivataros történelem ellenére is megőrizte eredeti berendezését, így ma Szlovákia egyik legszebb és legérdekesebb kulturális látnivalója, amelyet 1994-ben Europa Nostra-díjjal jutalmaztak.

Betlérről észak felé vesszük az irányt, rövid megállót tartunk a Szlovák Paradicsom egyik legszebb tavánál, az Imrikfalvi-víztározónál. A hegyek között megbúvó kis mesterséges tó áramtermelésre szolgál, de szépsége ennek ellenére is páratlan. Lehetőségünk nyílik a partján sétálni, nézelődni, egy jó szlovák sört inni vagy akár ebédelni is.

A nap további részében a híres Dobsinai-jégbarlangot keressük fel, amely 2000 óta az UNESCO világörökség részét képezi. A Gölnic folyó alakította ki és szerencsés véletlenek folytán jött létre 5000-7500 évvel ezelőtt. (Állandó belső hőmérséklete 0 fok körül van.) Ezután lehetőségünk nyílik szuvenírek vásárlására is!

Fontos tudnivalók:

  • Belépők: kb. 15 €
  • Regisztrációs díj: 1.500 Ft / fő
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás kötése ajánlott
  • Találkozó: 05.00-kor Budapesten, a Hősök terén, a Műcsarnok mögötti buszparkolóban; indulás: 05.15-kor; visszaérkezés késő este
  • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik; a teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson; fix ülőhelyfoglalás: 1.000 Ft / fő

Hasznos információk:

  • Utazás: autóbusszal, amelyet két gyakorlott sofőr vezet felváltva. Útközben 3-4 óránként pihenő, általában benzinkutaknál. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálad aprópénz.
  • Időjárás: hűvösebb időre számíthatsz a hazai időjáráshoz képest. Érdemes magaddal hozni meleg pulóvert, illetve esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók.
  • Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magaddal hozni, ami tartalmaz szendvicset és vizet az útra.
  • Pénzügy: a belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen!

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy napos buszos kirándulás, magyar nyelvű túravezetéssel egy főnek. A Felvidéken a világörökségi Dobsinai-jégbarlangot, a betléri Andrássy-kastélyt, és a Szlovák Paradicsomban lévő Imrikfalvi-víztározót látogathatod meg. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.06.02.-ig
Időpontok: 2016. június 19., július 16., szeptember 3 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • Az utas neve a visszaigazolást követően legkésőbb az indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500 Ft / fő ellenében • Regisztrációs díj: 1.500 Ft / fő • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére