10.000 Ft helyett 4.490 Ft: Vásárold meg a vintage hódítást idéző Bijoux indiscret L’essence du Boudoir prémium minőségű női parfümét Nőnapra

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

4.490 Ft

Nincs raktáron

Az ajánlat leírása

Varázsolj tökéletes, izgalmas és harmonikus illatot a szobában, majd tedd ugyanezt magaddal!

Egy érzéki illatkompozíciójú parfüm, melyben az édes rózsa, az egzotikus jázmin és az ylang-ylang fás, fűszeressége egyesül. Mindez egy gyönyörű dekoratív üvegben rejtőzik, arisztokratikus, praktikus kis külső pumpával, mellyel könnyedén a szobát is bepermetezheted.

Tudtad, hogy.. 

...A L’essence du Boudoir egy külső pumpás üvegben érkezik, ami a vintage parfümös üvegek külsejét idézi meg? Az elegáns, kifinomult darab a fésülködőasztalok ideális dísze lehet.

...Az üveg újra felhasználható ha a parfüm elfogyott? Hogy biztos legyél benne, hogy egy csepp sem párolog el a L’essence du Boudoir üvegből az üveget az eredeti dugóval kell szorosan lezárni. 

... L’essence du Boudoir tökéletes a romantikus pillanatok hangulatának megteremtésére és felerősítésére? Fújj belőle az ágyneműre - kedvenc szeretkezési helyedre - vagy fújj be pamut labdákat a L’essence du Boudoirral és tedd a fehérneműs fiókodba. 

...Az érzékeink felelősek az emlékeink felidézéséért, és hogy az összes érzékünk közül szaglásunk a legérzékenyebb? Az illatok szinte állandóan rögzítésre kerülnek fejünkben, ami azt jelenti, hogy a rejtett emlékek leggyorsabb és legerőtreljesebb előhívója szaglásunk. 

Jellemzők:

  • Űrtartalom: 130ml
  • Súly: 0.13 kg

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy érzéki illatkompozíciójú parfüm, melyben az édes rózsa, az egzotikus jázmin és az ylang-ylang fás, fűszeressége egyesül. Mindez egy gyönyörű dekoratív üvegben rejtőzik, arisztokratikus, praktikus kis külső pumpával, mellyel könnyedén a szobát is bepermetezheted. Űrtartalom: 130ml. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére